Marsala-Legume De Iarnă Glazurate
Marsala - legumele de iarnă glazurate sunt un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 172 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, rutabaga și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Legume De Iarnă Glazurate, Linte cu legume de iarnă glazurate cu vin, și Legume Prăjite Marsala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Aduceți 2 litri de apă la fiert într-un cuptor olandez.
Adăugați rutabaga, păstârnac, ceapă și morcov; gatiti 4 minute.
Adăugați varza de Bruxelles și gătiți 1 minut.
Scurgeți și așezați legumele într-o tigaie mare de prăjire sau jeleu acoperită cu spray de gătit.
Adăugați untul și următoarele 5 ingrediente (unt prin nucșoară), amestecând amestecul până se topește untul.
Se toarnă vin peste legume; acoperiți tigaia cu folie.
Coaceți legumele la 450 timp de 30 de minute. Descoperiți și amestecați legumele (nu scoateți tigaia din cuptor).
Coaceți încă 15 minute sau până când legumele sunt fragede, amestecând după 8 minute.