Marsala-Legume De Iarnă Glazurate

Marsala-Legume De Iarnă Glazurate
Marsala - legumele de iarnă glazurate sunt un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 172 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, rutabaga și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Legume De Iarnă Glazurate, Linte cu legume de iarnă glazurate cu vin, și Legume Prăjite Marsala pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aduceți 2 litri de apă la fiert într-un cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați rutabaga, păstârnac, ceapă și morcov; gatiti 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
PăstârnacPăstârnac
MorcovMorcov
CeapăCeapă
4
Adăugați varza de Bruxelles și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
5
Scurgeți și așezați legumele într-o tigaie mare de prăjire sau jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
LegumeLegume
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați untul și următoarele 5 ingrediente (unt prin nucșoară), amestecând amestecul până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
NucșoarăNucșoară
7
Se toarnă vin peste legume; acoperiți tigaia cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
8
Coaceți legumele la 450 timp de 30 de minute. Descoperiți și amestecați legumele (nu scoateți tigaia din cuptor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Coaceți încă 15 minute sau până când legumele sunt fragede, amestecând după 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista