Marsala - legumele de iarnă glazurate sunt un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 172 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, rutabaga și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Legume De Iarnă Glazurate, Linte cu legume de iarnă glazurate cu vin, și Legume Prăjite Marsala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aduceți 2 litri de apă la fiert într-un cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Adăugați rutabaga, păstârnac, ceapă și morcov; gatiti 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Păstârnac
Morcov
Ceapă
4
Adăugați varza de Bruxelles și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
5
Scurgeți și așezați legumele într-o tigaie mare de prăjire sau jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Legume
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați untul și următoarele 5 ingrediente (unt prin nucșoară), amestecând amestecul până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Nucșoară
7
Se toarnă vin peste legume; acoperiți tigaia cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
8
Coaceți legumele la 450 timp de 30 de minute. Descoperiți și amestecați legumele (nu scoateți tigaia din cuptor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
9
Coaceți încă 15 minute sau până când legumele sunt fragede, amestecând după 8 minute.