Marsala De Pui Pane
Marsala de pui pane necesită aproximativ 12 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 47 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 192 calorii. Dacă aveți la îndemână sos fierbinte, muștar dijon, pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 29%. Încercați Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Spinoccoli de pui-Piept de pui umplut cu spanac, Broccoli și brânză, și Pui De Fermă Pâine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron suficient de mare pentru a ține tot puiul, amestecați sosul de soia, Marsala, sosul Worcestershire, muștarul Dijon, sosul fierbinte și uleiul de canola.
Scoateți pielea din bucățile de sân și coapse și scufundați puiul în marinată. Se da la frigider cel putin 3 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un castron mediu, combinați firimiturile de pâine și untul.
Se amestecă pentru a se amesteca. Se condimentează cu sare.
Scoateți bucățile de pui din marinată, lăsând orice lichid în exces să picure bucățile de pui și rotiți-le în pesmet. Aveți grijă să pâineți toate părțile fiecărei bucăți. Aranjați-le într-un singur strat pe o foaie de copt și așezați-le în centrul cuptorului.
Coaceți până când bucățile sunt fierte (temperatura internă de 155 până la 160 F) și puiul și pesmetul sunt maronii aurii, 25 până la 30 de minute.
Se servește cu pene de lămâie.