Marsala De Pui Pane

Marsala De Pui Pane
Marsala de pui pane necesită aproximativ 12 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 47 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 192 calorii. Dacă aveți la îndemână sos fierbinte, muștar dijon, pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 29%. Încercați Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Spinoccoli de pui-Piept de pui umplut cu spanac, Broccoli și brânză, și Pui De Fermă Pâine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron suficient de mare pentru a ține tot puiul, amestecați sosul de soia, Marsala, sosul Worcestershire, muștarul Dijon, sosul fierbinte și uleiul de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Muștar DijonMuștar Dijon
Ulei De CanolaUlei De Canola
Sos FierbinteSos Fierbinte
Sos De SoiaSos De Soia
Pui întregPui întreg
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Scoateți pielea din bucățile de sân și coapse și scufundați puiul în marinată. Se da la frigider cel putin 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Într-un castron mediu, combinați firimiturile de pâine și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se amestecă pentru a se amesteca. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
7
Scoateți bucățile de pui din marinată, lăsând orice lichid în exces să picure bucățile de pui și rotiți-le în pesmet. Aveți grijă să pâineți toate părțile fiecărei bucăți. Aranjați-le într-un singur strat pe o foaie de copt și așezați-le în centrul cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
PesmetPesmet
MarinadaMarinada
PâinePâine
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
8
Coaceți până când bucățile sunt fierte (temperatura internă de 155 până la 160 F) și puiul și pesmetul sunt maronii aurii, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista