Marmeladă-șuncă glazurată cu sos dulce de ceai de portocale

Marmeladă-șuncă glazurată cu sos dulce de portocale-ceai este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 132g de proteine, 102G de grăsime, și un total de 1510 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $3.08 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pliculețe de ceai, apă, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până cuișoare întregi ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Marmeladă-Cheesecake Portocaliu Glazurat, Rețetă De Cheesecake Cu Portocale Glazurate Cu Marmeladă, și Marmeladă De Portocale-Pulpe De Pui Glazurate.
Instrucțiuni
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 325 F. Tăiați orice coajă și exces de grăsime din partea superioară a șuncii, lăsând un strat de grăsime gros de 1/4 inch. Folosind cuțit ascuțit lung, scor de grăsime în model de diamant 1-inch-wide. Introduceți 1 cățel în centrul fiecărui diamant marcat.
Așezați șunca într-o tigaie mare și grea.
Coaceți până când termometrul este introdus în centrul registrelor de șuncă 120 F., aproximativ 3 ore 45 minute.
Topiți 1 cană de marmeladă într-o cratiță mică grea la foc mediu.
Bateți în 1/4 cană de muștar și 2 linguri de apă. Se fierbe până când amestecul se îngroașă suficient pentru a acoperi lingura fără a picura, aproximativ 6 minute. Puneți amestecul deoparte.
Transferați șunca pe placa de tăiat. Creșteți temperatura cuptorului la 425 F.
Așezați aceeași tigaie deasupra arzătorului setat la foc mediu.
Bateți 1 1/2 căni de apă rămase în tigaie, răzuind bucățile rumenite de jos.
Transferați sucurile de tigaie în ceașcă de măsurare din sticlă cu 4 căni. Congelați sucurile de tigaie 15 minute. Puneți grăsimea deasupra sucurilor de tigaie. Rezervați sucuri de tigaie.
Tapetați aceeași tigaie cu folie. Puneți șunca în tigaie. Amestec de marmeladă cu lingură generoasă peste șuncă.
Coaceți șunca până când glazura este setată și începe să se caramelizeze, aproximativ 20 de minute.
Lăsați șunca să stea 30 de minute.
Aduceți 2 căni de apă la fiert într-o cratiță medie grea.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să se absoarbă 10 minute. Aruncați pungile de ceai.
Adăugați 2 căni de bulion de pui, 1 cană de suc de portocale și 3 linguri de marmeladă de portocale în ceai. Se fierbe amestecul până se reduce la 3 căni, aproximativ 12 minute.
Bateți în 1 lingură de muștar Dijon și sucuri de tigaie rezervate. Reveniți la fierbere.
Bateți amestecul de amidon de porumb. Se fierbe până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 4 minute. Sos de sezon la gust cu piper. Tăiați șunca și serviți cu sos și gust de ananas-mentă.