Marmeladă-șuncă glazurată cu sos dulce de ceai de portocale

Marmeladă-șuncă glazurată cu sos dulce de ceai de portocale
Marmeladă-șuncă glazurată cu sos dulce de portocale-ceai este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 132g de proteine, 102G de grăsime, și un total de 1510 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $3.08 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pliculețe de ceai, apă, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până cuișoare întregi ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Marmeladă-Cheesecake Portocaliu Glazurat, Rețetă De Cheesecake Cu Portocale Glazurate Cu Marmeladă, și Marmeladă De Portocale-Pulpe De Pui Glazurate.

Instrucțiuni

1
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 325 F. Tăiați orice coajă și exces de grăsime din partea superioară a șuncii, lăsând un strat de grăsime gros de 1/4 inch. Folosind cuțit ascuțit lung, scor de grăsime în model de diamant 1-inch-wide. Introduceți 1 cățel în centrul fiecărui diamant marcat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Carne De VităCarne De Vită
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
CuptorCuptor
2
Așezați șunca într-o tigaie mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Coaceți până când termometrul este introdus în centrul registrelor de șuncă 120 F., aproximativ 3 ore 45 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
4
Topiți 1 cană de marmeladă într-o cratiță mică grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Bateți în 1/4 cană de muștar și 2 linguri de apă. Se fierbe până când amestecul se îngroașă suficient pentru a acoperi lingura fără a picura, aproximativ 6 minute. Puneți amestecul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Transferați șunca pe placa de tăiat. Creșteți temperatura cuptorului la 425 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuptorCuptor
7
Așezați aceeași tigaie deasupra arzătorului setat la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
8
Bateți 1 1/2 căni de apă rămase în tigaie, răzuind bucățile rumenite de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
9
Transferați sucurile de tigaie în ceașcă de măsurare din sticlă cu 4 căni. Congelați sucurile de tigaie 15 minute. Puneți grăsimea deasupra sucurilor de tigaie. Rezervați sucuri de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
TigaieTigaie
10
Tapetați aceeași tigaie cu folie. Puneți șunca în tigaie. Amestec de marmeladă cu lingură generoasă peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
11
Coaceți șunca până când glazura este setată și începe să se caramelizeze, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Lăsați șunca să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
1
Aduceți 2 căni de apă la fiert într-o cratiță medie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați pungi de ceai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sac De CeaiSac De Ceai
3
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să se absoarbă 10 minute. Aruncați pungile de ceai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sac De CeaiSac De Ceai
4
Adăugați 2 căni de bulion de pui, 1 cană de suc de portocale și 3 linguri de marmeladă de portocale în ceai. Se fierbe amestecul până se reduce la 3 căni, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă De PortocaleMarmeladă De Portocale
Supă De PuiSupă De Pui
Suc De PortocaleSuc De Portocale
CeaiCeai
5
Bateți în 1 lingură de muștar Dijon și sucuri de tigaie rezervate. Reveniți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar DijonMuștar Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
6
Bateți amestecul de amidon de porumb. Se fierbe până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 4 minute. Sos de sezon la gust cu piper. Tăiați șunca și serviți cu sos și gust de ananas-mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
AnanasAnanas
PiperPiper
SosSos
MentăMentă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista