Marmeladă Stafide Glazurate Sunca

Marmeladă Stafide Glazurate Sunca
Marmeladă stafide glazurate sunca ar putea fi doar condiment pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 322 calorii, 25g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16 și costă 50 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți stafide, suc de portocale, ienibahar măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Marmeladă-Morcovi Glazurați, Marmeladă-Fripturi Glazurate, și Marmeladă-Pâine De Șuncă Glazurată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați o tigaie de prăjire superficială cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Așezați șunca pe un raft în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se coace, neacoperit,la 325, timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Între timp, combinați apa, 1/2 cană suc de portocale, marmeladă, stafide și condimente într-o cratiță. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 20 de minute sau până când stafidele se înmoaie și amestecul se reduce la 1-3/4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Combinați amidonul de porumb și sucul de portocale rămas până se omogenizează. Se amestecă treptat în glazură. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
6
Ungeți șunca cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
7
Coaceți cu 1 până la 1-1 / 2 ore mai mult sau până când un termometru citește 140 de metri pătrați, perindând ocazional cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții16
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista