Marmeladă De Morcovi-Portocale

Marmeladă De Morcovi-Portocale
Marmelada de morcovi-portocale ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 75. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 45 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți morcovi de chibrit, zahăr, portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Marmeladă de portocale de morcovi cu scorțișoară și stafide aurii, Marmeladă de portocale-Cupcakes Ricotta cu glazură de unt de marmeladă, și Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală.

Instrucțiuni

1
Aduceți toate ingredientele la fierbere completă la foc mediu într-un cuptor olandez, amestecând ocazional, până când zahărul este dizolvat și siropul se îngroașă. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Se ia de pe foc; îndepărtați orice spumă.
3
Se toarnă marmeladă fierbinte imediat în borcane fierbinți, sterilizate, umplând la 1/4 inch de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
4
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți jantele borcanului. Acoperiți imediat cu capace metalice și înșurubați benzile.
5
Procesați în baie de apă fierbinte 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții75
Scor De Sănătate1
Revista