Marmeladă De Ghimbir Cu Lămâie

Marmeladă De Ghimbir Cu Lămâie
Marmelada de ghimbir cu lămâie este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian condiment. Această rețetă face 5 porții cu 750 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bicarbonat de sodiu, ghimbir cristalizat, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Serious Eats are 131 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Marmeladă De Ghimbir Cu Lămâie Meyer, Marmeladă De Lămâie, Ghimbir Și Mentă Meyer, și Marmeladă Simplă De Portocale-Ghimbir.

Instrucțiuni

1
Dacă aveți de gând să păstrați marmelada, pregătiți borcanele și capacele: așezați 8 borcane cu jumătate de halbă pe un raft într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi borcanele și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe 10 minute, apoi se stinge focul și se lasă borcanele să se odihnească în apa fierbinte. Între timp, puneți benzile și capacele într-o cratiță mică și acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Încălziți la foc mediu până când apa fierbe, apoi scoateți tigaia de pe foc și lăsați benzile și capacele să se odihnească în apa fierbinte până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Folosind un cojitor de legume, îndepărtați coaja de pe lămâi în fâșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
5
Tăiați benzile pe lungime în felii foarte subțiri.
6
Transferați benzile într-o oală mare, cu fundul greu și adăugați 2 1/2 căni de apă. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți până când cojile s-au înmuiat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Între timp, folosind un cuțit ascuțit, tăiați miezul rămas (partea albă) din lămâi. Lucrând peste un castron pentru a prinde sucurile, tăiați lămâia în segmente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Puneți segmentele în castron și strângeți membrana pentru a elibera cât mai mult suc posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Măsurați o cană din segmentele și sucurile de lămâie (îndepărtând orice semințe) și adăugați-o în oală cu coaja de lămâie împreună cu ghimbirul proaspăt și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Presărați pectina peste amestec și aduceți-o la fierbere, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
11
Adăugați zahărul dintr-o dată. Reveniți la fierbere completă, amestecând constant. Se fierbe tare timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
12
Scoateți oala de pe foc și amestecați ghimbirul cristalizat. Îndepărtați orice spumă de pe suprafața marmeladei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Puneți marmelada fierbinte în borcanele sterilizate fierbinți, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch. Ștergeți jantele borcanelor, acoperiți cu capacele și înșurubați benzile până când abia se strâng.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
14
Așezați borcanele pe un raft într-o oală și acoperiți complet cu apă. Acoperiți oala și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe timp de 10 minute. Opriți focul, descoperiți oala și lăsați borcanele să se odihnească în apă timp de cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
15
Scoateți borcanele din oală și lăsați-le să se odihnească netulburate pe un blat timp de șase ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții5
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista