Marmeladă De Ceapă Roșie

Marmeladă De Ceapă Roșie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați marmelada de ceapă roșie. Această rețetă servește 12 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 89 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, sare de mare, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Marmeladă De Ceapă Roșie, și Marmeladă De Ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa, cimbru și frunza de dafin. Acoperiți și gătiți 25 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Se amestecă sare și usturoi; gatiti, neacoperit, 2 minute, amestecand frecvent. Se amestecă vinul, zahărul brun și oțetul; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 12 minute sau până când lichidul aproape se evaporă și devine siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Se ia de pe foc; se amestecă piperul. Se răcește la temperatura camerei. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
5
Notă: a se păstra la frigider până la 1 săptămână.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista