Marmeladă Aripi De Soia

Marmeladă aripi de soia este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 322 calorii. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână aripi de pui, marmeladă de portocale, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Marmeladă-Aripi De Pui Glazurate, Marmeladă de portocale-Cupcakes Ricotta cu glazură de unt de marmeladă, și Ingredientul Secret (marmeladă): marmeladă și brânză puturoasă canap aprox. s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați aripile de pui în trei secțiuni; aruncați secțiunile vârfului aripii. Într-un castron mic, combinați sosul de soia, marmelada, usturoiul, ghimbirul și piperul. Acoperiți și refrigerați 1/2 cană de marinată pentru ungere.
Așezați marinada rămasă într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați secțiuni de aripă; sigilați punga și aruncați pentru a acoperi uniform. Se da la frigider 8 ore sau peste noapte.
Scurgeți și aruncați marinada.
Așezați aripile de pui într-un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt.
Se coace, neacoperit,la 350 km. 15 minute.
Ungeți cu o treime din marinada rezervată; coaceți cu 15 minute mai mult. Ungeți cu marinada rămasă.
Coaceți încă 10-20 de minute sau până când sucurile de pui se limpezesc.