Marinată De Roșii Uscată La Soare
Marinada de roșii uscată la soare este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan marinada. O porție conține 89 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, suc de lămâie, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare.
Instrucțiuni
Combinați roșiile uscate la soare, zahărul brun, sosul de roșii și vinul într-o cratiță mică nereactivă și aduceți la fierbere la foc mediu. Reduceți imediat căldura, astfel încât sosul abia să buleze și fierbeți timp de 1 oră, până se reduce la 1 cană.
Scoateți amestecul din tigaie și răciți-l la temperatura camerei.
Combinați reducerea roșiilor, coaja și sucul de lămâie, oregano, busuioc, pătrunjel, fulgi de ardei roșu după gust, sare, boabe de piper, usturoi și oțet într-un blender sau un robot de bucătărie și procesați până când toate ingredientele sunt amestecate. Depozitat într-un recipient curat, etanș, acesta se va păstra la frigider timp de 2 săptămâni.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Marinate, frecări, saramuri, Cure și glazuri de Jim Tarantino, drepturi de autor circulator1992, 200
Publicat de Ten Speed Press, o amprentă a Crown Publishing Group, o divizie a Random House, Inc.JIM TARANTINO este un griller serial confirmat și un jucător de banjo cu cinci șiruri care locuiește în Philadelphia. A învățat să gătească în adolescență lucrând în restaurantele unchiului său. A apărut de mai multe ori la Philadelphia ' s Book and the Cook și a scris numeroase articole de reviste și ziare despre marinate și grătar.