Marinată de porc cu ghimbir și rozmarin
Marinada de porc cu ghimbir și rozmarin ar putea fi doar marinada pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 13 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 23 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ghimbir măcinat, piper cayenne, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 68%. Încercați Leu de porc la grătar cu marinată de rozmarin cu usturoi, Cotlete de porc la grătar cu marinată de lămâie de rozmarin, și Filet de porc la grătar cu muștar, rozmarin și marinată de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face marinada, amestecați împreună sucul de lămâie, rozmarinul, ghimbirul, piperul negru, ardeiul cayenne și usturoiul într-un castron.
Pentru a folosi marinada, turnați marinada într-o pungă de plastic resigilabilă și adăugați până la 1 1/2 kilograme de carne de porc. Sigilați și marinați la frigider cel puțin 2 ore, până la 24 de ore.