Marinată de porc cu ghimbir și rozmarin

Marinată de porc cu ghimbir și rozmarin
Marinada de porc cu ghimbir și rozmarin ar putea fi doar marinada pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 13 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 23 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ghimbir măcinat, piper cayenne, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 68%. Încercați Leu de porc la grătar cu marinată de rozmarin cu usturoi, Cotlete de porc la grătar cu marinată de lămâie de rozmarin, și Filet de porc la grătar cu muștar, rozmarin și marinată de mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face marinada, amestecați împreună sucul de lămâie, rozmarinul, ghimbirul, piperul negru, ardeiul cayenne și usturoiul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Pentru a folosi marinada, turnați marinada într-o pungă de plastic resigilabilă și adăugați până la 1 1/2 kilograme de carne de porc. Sigilați și marinați la frigider cel puțin 2 ore, până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista