Marinada Super Fajita
Marinada Super Fajita ar putea fi doar marinada pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 3 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 96 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, fulgi de piper, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Marinada Fajita, Fajita Marinade I, și Marinada Fajita De Vită.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați sucul de lămâie, ceapa verde, usturoiul, coriandrul, uleiul, ardeiul roșu, coriandrul și anasonul.
Bateți până se omogenizează bine.
Se toarnă amestecul peste carnea preferată, se acoperă și se marinează timp de 12 până la 24 de ore înainte de a găti după dorință.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.