Marinada Italiană De Pui
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și marinată primară? Marinada italiană de pui ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 403 calorii. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, sos de salată, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Marinată Ușoară De Pui Italiană, Sos Italian picant și marinată, și Vinaigretă sau marinată italiană Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas de copt superficial, amestecați sosul de salată, praful de usturoi și sarea.
Așezați puiul în castron și întoarceți-l la strat. Marinați la frigider cel puțin 4 ore. (Pentru cele mai bune rezultate, marinați peste noapte.)
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Grătar ușor de ulei. Aruncați marinada și puneți puiul la grătar timp de 8 minute pe fiecare parte sau până când sucurile se limpezesc.