Marinada De Piept

Marinada De Piept
Marinada de piept de rețetă este gata în aproximativ 5 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această rețetă servește 4. O porție conține 45 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fulgi de țelină, sos worcestershire, sare de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o marinată destul de ieftină. Este adus la tine de Allrecipes. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Piept afumat cu marinată de citrice, Piept Simplu Cu Aragaz Lent Și Tacos Cu Piept Consistent, și Piept într-o pungă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați vinul, sosul Worcestershire și fumul lichid. Se amestecă fulgi de țelină, sare de ceapă, sare de usturoi și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Pentru Salata Ranch, OptionalSos Pentru Salata Ranch, Optional
Fulgi De țelinăFulgi De țelină
Sos Taco Suplimentar, OpționalSos Taco Suplimentar, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
OcaziiHanukkah
Revista