Marinada de friptură a lui Karri
Marinada de friptură a lui Karri este o fără gluten și fără lactate marinada. O porție conține 73 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți oregano, ketchup, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Friptură și marinată de carne Ale – bucurați-vă de o friptură steakhouse acasă, Cea Mai Bună Marinadă De Friptură, și Cea Mai Bună Marinadă De Friptură.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Bateți împreună ketchup-ul, sucul de ananas, oțetul de cidru, fumul lichid, pudra de ceapă, chimenul roșu zdrobit, oregano și usturoiul într-un vas de copt superficial. Puneți un strat de miere pe ambele părți ale fripturilor și așezați fripturile în marinată, aruncând pentru a acoperi ambele părți. Lăsați timp de 2 până la 4 ore.
Scoateți fripturile din marinată și uscați-le.
Se presară cu sare și piper și grătar la coacerea dorită.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Robert Mondavi Napa Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.