Marinada De Chili-Lime
Marinada Chili-Lime este o fără gluten, fără lactate și pescatarian marinada. O porție conține 109 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 71 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, sos de soia, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Marinată cu lămâie și Lime, Marinada De Miere De Var, și Marinată de soia-var pentru friptură.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-o cană de măsurare din sticlă, amestecând bine.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile utilizate pentru producția de cava sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de maturare minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele în curs de îmbătrânire sunt supuse tehnicii D. P. L., care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, pe parcursul celor peste 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este o cava delicată, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice.Amestec: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada