Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 335 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de vodcă, muștar, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Verde Murată, Fasole verde murată, și Fasole Verde Murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Spălați și uscați roșiile și îndepărtați tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
4
Puneți roșiile, usturoiul, ceapa și jalapeno într-un vas mare de copt din sticlă (9 pe 13 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
5
Stropiți legumele cu ulei de măsline și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
6
Coaceți până când începe să se rumenească, aproximativ 45 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească și treceți printr-o moară de alimente pentru a îndepărta semințele și pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Adăugați amestecul într-un castron mediu și piure cu blender stick.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Se toarnă într-un recipient mare de sticlă și se dă la frigider. Când se răcește, se adaugă condimentele și sucul de legume murate și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Legume
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
10
Pentru serviciu, adăugați câteva fasole verde murate la fiecare pahar, umpleți cu gheață și adăugați 2 uncii de vodcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Old Bay, Pentru Ochelari De Bordurare
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
11
Se toarnă sucul de roșii pregătit, se amestecă și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sacramento)
12
* Nota bucătarului: semințe-pentru fierbinte, semințe-pentru mediu-fierbinte. Dacă nu găsiți un chile roșu, înlocuiți 2 jalapeno. Un chile roșu este un jalapeno maturat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Ardei Iute Roșu
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
13
Într-o cratiță mică, la foc mare, aduceți apa la fierbere, apoi opriți focul și adăugați 1 linguriță de sare și agave, amestecând până la dizolvare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
14
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
15
Într-un bol de sticlă, adăugați oțetul, sucul de lămâie, feliile de tei, boabele de piper, ardeii chile și usturoiul întreg și tocat. Se amestecă amestecul de apă răcit cu sare-agave.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Dressing Lamaie Piper
Felie De Tei
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 Căpșună, Decojită
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
16
Spălați și tăiați fasolea verde. Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mediu. Se amestecă restul de 1 linguriță de sare, apoi se adaugă fasolea. Gatiti pana cand fasolea incepe sa devina verde stralucitor si este doar frageda, aproximativ 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
17
Se ia de pe foc și se scurge. Clătiți imediat cu apă rece și puneți-le într-o baie de gheață timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
18
Se scurge bine.
19
Dacă conservați, pregătiți borcanul(borcanele) conform instrucțiunilor de procesare, adăugați fasolea și apoi acoperiți cu amestecul de oțet de ardei chile. Procesați într-o oală de conserve timp de 3 minute, îndepărtați și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
20
De asemenea, le puteți pune în borcane sterilizate și la frigider în loc să faceți procesul de conservare. Doar păstrați sub refrigerare și mâncați în termen de 1 lună. Indiferent de metoda care vi se potrivește cel mai bine, lăsați-le să se marineze timp de 48 de ore înainte de a mânca.