Margarita Pizza
Rețeta Pizza Margarita ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 2 porții cu 1035 calorii, 46G de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Dacă aveți la îndemână sare și piper, brânză mozzarella, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina de semolă, puteți urma acest fel principal cu Semolina Souffl Tort ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brânză Margarita Pizza Hummus cu pâine de pizza Pesto la grătar, Margarita Pizza, și Margarita Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Pudrați un blat cu cele 2 linguri de făină. Întindeți aluatul rotindu - vă pe articulații într-o rundă cu diametrul de 12 până la 13 inci.
Presărați grișul pe o paletă de pizza din lemn sau pe spatele unei tigaie suficient de mare pentru a ține aluatul rotund. Puneți aluatul pe semolă.
Ungeți partea superioară a aluatului cu uleiul de măsline.
Glisați pizza pe grătarul fierbinte și gătiți până când apar urme de grătar și aluatul este setat, aproximativ 2 minute. Întoarceți cu grijă aluatul cu o spatulă mare sau cu clești sau cu mâinile; periați blatul cu ulei de măsline și gătiți până când aluatul este ferm, dar nu este complet gătit și apar urme de grătar, încă 3 până la 4 minute. Glisați paleta de pizza sub crustă și scoateți-o de pe grătar. Puneți o grătar mare din fontă pe grătar pentru a încălzi sau a pune o tigaie pentru pizza în cuptor și preîncălziți la 500 F.
Pentru a construi pizza, întindeți sosul de roșii peste crusta parțial gătită. Distribuiți mozzarella peste pizza și presărați pecorino romano. Se condimentează cu sare și piper.
Glisați pizza de pe paletă pe grătarul de pe grătar sau pe tigaia pentru pizza din cuptor și coaceți până la bule, 15 până la 20 de minute.
Scoateți și așezați pizza pe o tăietură. Împrăștiați pe frunze întregi sau tăiate de busuioc și stropiți cu uleiul de măsline extravirgin.
Tăiați în 6 până la 8 pene și serviți.
Notă: busuiocul genovez este cel mai comun soi în magazinele noastre alimentare. Ca alternative, căutați aceste alte soiuri de busuioc (sau creșteți-le singur) care sunt preferatele mele: busuiocul grecesc are frunze foarte mici și mici explozii de aromă concentrată de busuioc; busuiocul opal are frunze violete care arată superb pe pizza, cu mai multe note de lemn dulce; busuiocul de lămâie îmbină aroma busuiocului cu balsamul de lămâie într-un mod foarte delicios.
Retipărit cu permisiunea de la Cooking off the Clock: rețete din timpul meu de nefuncționare de Elizabeth Falkner, copyright circulator201
Publicat de Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc.Elizabeth Falkner este bucătarul fondator și proprietarul Citizen Cake și Orson din San Francisco și deschide în prezent un nou restaurant în Brooklyn, NY. A fost finalistă și finalistă la următorul Iron Chef în 2011, a concurat la Top Chef Masters și a judecat Top Chef Masters și Top Chef. Elizabeth a fost Bon App chef de patiserie al anului în 200
Prima ei carte, Demolition Desserts, a fost publicată în 2007.