Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Big Easy" Gumbo. O porție conține 371 calorii, 30g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 2,06 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, creveți, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Mare Ușor " Gumbo, Ridicol De Ușor De Legume Gumbo, și Gumbo ușor de creveți și Andouille.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare; bateți treptat făina și gătiți, amestecând constant, 5 până la 7 minute sau până când făina are culoarea ciocolatei. (Nu ardeți amestecul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Făină Pentru Toate Scopurile
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Cuptor Olandez
2
Reduceți căldura la mediu. Se amestecă ceapa și următoarele 4 ingrediente și se gătește, amestecând constant, 3 minute. Se amestecă treptat bulionul de pui; adăugați puiul și următoarele 2 ingrediente. Creșteți căldura la mediu-mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând ocazional, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Pui întreg
Ceapă
3
Adăugați creveți și gătiți 5 minute sau doar până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
4
Notă: Am testat cu condimentele Creole ale lui Zatarain și cârnații Andouille ai lui Savoie.