Marble Rye & Beef Reuben

Marble Rye & Beef Reuben
Această rețetă servește 15 și costă 63 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 71 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană mare, pâine de secară de marmură, varză murată claussen și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine De Secară Daneză, Cupcakes din marmură cu glazură de brânză cremă de marmură, și Terci De Pâine De Secară Daneză (Arllebra...........) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă varza murată și pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
2
Întindeți 2 felii de pâine cu amestec de varză murată; umpleți cu ingredientele rămase pentru a face 2 sandvișuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
3
Gatiti in tigaie stropita cu spray de gatit la foc mediu 4 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista