Mar Maro Betty
Apple maro Betty ia în jurul valorii de 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 227 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 19 fani. Un amestec de scorțișoară măcinată, unt, mere delicioase aurii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mar Maro Betty, Mar Maro Betty, și Mar Maro Betty.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Combinați merele, cidrul de mere, 1 lingură zahăr brun, vanilie, 1/2 linguriță scorțișoară într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand merele sunt fragede, dar nu moale, aproximativ 10 minute. Se amestecă 1 lingură de unt până se topește, se ia de pe foc și se transferă amestecul de mere pe o farfurie de plăcintă de sticlă de 9 inci.
Puneți pâinea în robotul de bucătărie și procesați până se formează firimituri, aproximativ 15 secunde. Topiți restul de 1 lingură de unt în cuptorul cu microunde timp de 20 de secunde. Aruncați firimiturile cu unt topit, nuci, restul de 2 linguri de zahăr brun și restul de 1/2 linguriță de scorțișoară. Împrăștiați amestecul de firimituri deasupra merelor și coaceți timp de 30 de minute, până când toppingul este crocant și ușor rumenit.
Sursă excelentă de: fibre și mangan
Sursă bună de: vitamina C