Maple Turcia saramură ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție conține 185 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 65 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, sirop de arțar, whisky de must și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cum să se usuce saramură un curcan, Brânză De Curcan, și Cum să saramură un curcan.
Instrucțiuni
1
Așezați 2 litri de apă într-o oală mare la foc mediu și amestecați zahărul brun, sosul de soia, siropul de arțar, sarea de mare, căței de usturoi, frunze de dafin, crengute de cimbru, boabe de piper și whisky. Se amestecă pentru a dizolva zahărul brun și sarea; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Whisky
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se ia de pe foc și se amestecă restul de 2 litri de apă. Lăsați saramura să se răcească complet înainte de utilizare.