Maple Pecan Pie

Maple Pecan Pie
Rețeta plăcintă cu nuci de arțar ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă servește 1. Pentru $16.46 pe portie, această rețetă acoperă 70% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 5330 calorii, 69G de proteine, și 298g de grăsime. Funcționează bine ca un desert scump. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, nuci pecan, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Încercați Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, Arțar și plăcintă Pecan prăjită cu frișcă de arțar, și Maple Pecan Blondies cu sos de unt de arțar pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Forge cells Classique Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții1
Scor De Sănătate72
Revista