Maple Kale Chipsuri

Maple Kale Chipsuri
Maple Kale Crisps este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 6 porții. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 49 calorii. 52 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ulei de măsline extran, sare de mare, sirop de arțar real și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Funcționează bine ca o farfurie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Încercați Chipsuri de susan-kale, Chipsuri De Kale Total Dependente, și Chipsuri De Nuc De Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Ștergeți kale bine uscat cu prosoape de hârtie dacă frunzele sunt umede de la spălare. Aranjați bucățile de kale pe foaia de copt pregătită într-un singur strat și stropiți cu ulei de măsline și sirop de arțar; presărați sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile kale încep să se rumenească ușor și bucățile se simt crocante la atingere, 10 până la 15 minute. Verificați adesea după 10 minute pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Revista