Maple Ginger Fudge

Maple Ginger Fudge
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Maple Ginger Fudge. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 111 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 24 și costă 14 cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, nuci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Minunat Arțar Fudge, Fudge De Arțar-Nuc, și Maple Pecan Fudge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linia a 9-in. x 5-in. tigaie cu folie și ungeți folia cu 1 linguriță de unt; deoparte. Ungeți părțile laterale ale unei mici cratițe grele cu 1 linguriță de unt; adăugați zahărul, smântâna, siropul de porumb și ghimbirul. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Reduceți căldura; gătiți până când un termometru cu bomboane citește 238 ect (etapa cu bile moi), amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Scoateți din căldură.
3
Adăugați aroma de arțar și untul rămas (nu amestecați). Se răcește până la 110% fără agitare, aproximativ 1 oră. Cu un mixer portabil, bateți la viteză mică timp de 1-2 minute sau până când fudge începe să se îngroașe. Cu o lingură de lemn uscată curată, amestecați nucile până când fudge începe să-și piardă luciul, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aromă De ArțarAromă De Arțar
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Răspândiți în tigaie pregătită. La frigider până la ferm, aproximativ 30 de minute. Folosind folie, ridicați fudge din tigaie. Aruncați folia; tăiați fudge în 1-in. pătrate. A se păstra într-un recipient etanș la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista