Maple Ginger Fudge
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Maple Ginger Fudge. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 111 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 24 și costă 14 cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, nuci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Minunat Arțar Fudge, Fudge De Arțar-Nuc, și Maple Pecan Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia a 9-in. x 5-in. tigaie cu folie și ungeți folia cu 1 linguriță de unt; deoparte. Ungeți părțile laterale ale unei mici cratițe grele cu 1 linguriță de unt; adăugați zahărul, smântâna, siropul de porumb și ghimbirul. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Reduceți căldura; gătiți până când un termometru cu bomboane citește 238 ect (etapa cu bile moi), amestecând ocazional.
Adăugați aroma de arțar și untul rămas (nu amestecați). Se răcește până la 110% fără agitare, aproximativ 1 oră. Cu un mixer portabil, bateți la viteză mică timp de 1-2 minute sau până când fudge începe să se îngroașe. Cu o lingură de lemn uscată curată, amestecați nucile până când fudge începe să-și piardă luciul, aproximativ 5 minute.
Răspândiți în tigaie pregătită. La frigider până la ferm, aproximativ 30 de minute. Folosind folie, ridicați fudge din tigaie. Aruncați folia; tăiați fudge în 1-in. pătrate. A se păstra într-un recipient etanș la frigider.