Manicotti umplute cu spanac și brânză triplă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 375 calorii, 30g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, coji de manicotti, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Manicotti Umpluți Cu Spanac Și Brânză, MANICOTTI UMPLUȚI CU SPANAC ȘI CÂRNAȚI, și Brânză Spanac Manicotti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe pachet. Între timp, gătiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu 4 până la 5 minute sau până când este crocantă. Folosiți lingura cu fante pentru a îndepărta slănina din tigaie, rezervând picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Adăugați ceapa și usturoiul la picături; gatiti si amestecati 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați carne de vită măcinată; gatiti si amestecati 6 pana la 7 min. sau până când nu mai este roz. Se amestecă slănină, Neufchatel, spanac, mozzarella și ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Neufchatel
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
6
Scurgeți cojile; umpleți cu amestec de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Se toarnă 1 cană de sos în fundul vasului de copt de 13x9 inci; deasupra cu scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
8
Adăugați apă în borcanul cu sos de paste. Se acoperă cu capac și se agită borcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
Zahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
9
Se toarnă apă peste coji; acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
10
Coaceți 45 min. sau până se încălzește, descoperind după 35 de minute. Se acoperă cu parmezan.