Mango și salsa de piersici
Niciodată nu poate avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Mango și piersici Salsan un try. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 69 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 57 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, piersici, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Mango Peach Salsa, Salsa Mango-Piersic, și Cel mai bun Salsa de mango de piersici (vegan, GF) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați toate piersicile, mango, ceapa, jalapeno, sucul de lămâie, uleiul și cilantro împreună într-un castron mare. Se condimentează cu sare și piper și se dă la frigider cu cel puțin 1 oră înainte de servire.
Nota bucătarului: dacă fructul este sub-copt, aruncați cu puțin suc de lămâie și 1 lingură de zahăr. Puneți deoparte la macerat timp de 15 minute înainte de a adăuga celelalte ingrediente și de a le refrigera.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.