Mango-Zmeură Cizmar
Reteta mango-zmeura Cobbler ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 1 oră. O porție conține 139 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Această rețetă este plăcută de 307 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină de aur, zahăr brun, zmeură și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă Cu Zmeură, Cizmar de smochine și zmeură, și Zmeură Cizmar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri) cu spray de gătit. Într-un castron mediu, amestecați mango, nucșoară și suc de lămâie; pus deoparte.
Într-un alt castron mediu, amestecați făina, zahărul brun, praful de copt, sarea și laptele până se omogenizează.
Se toarnă aluatul în vasul de copt. Lingurați mango și zmeură peste aluat.
Coaceți 40 până la 50 de minute sau până când blatul devine maro auriu.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Bully Hill Vineyards Dry Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Viile Bully Hill Dry Riesling]()
Viile Bully Hill Dry Riesling