Mango-Nucă De Cocos Fructe Pops
Mango-nucă de cocos fructe Pops ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 98 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 46 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte de nucă de cocos, suc de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 26%. Încercați Vegan Mango Chia semințe Mango nucă de cocos gheață Pops, Cremă Mango Nucă De Cocos Ice Pops, și Nucă De Cocos Și Mango Orez Budinca Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, învârtiți 1 1/4 căni bucăți de mango (aproximativ 1 in., de la 1 lb. fructe), 3/4 cană lapte de nucă de cocos conservat, 1 până la 2 linguri zahăr (după gust) și 1 lingură suc de lămâie până la neted.
Se toarnă amestecul de fructe în 6 până la 8 forme de suc (Vezi notele). Atașați capacele ferm și introduceți bastoane, lăsând 1 1/2 până la 2 inci din fiecare lipit. Set matrite în congelator, asigurându-vă că acestea sunt nivel și în poziție verticală, și congela până la firma, cel puțin 3 ore, sau până la 2 săptămâni.
Pentru a desface, rulați apă caldă peste matrițe până la jantă, doar până când PoP-urile sunt eliberate din părți, 5 până la 15 secunde.
Scoateți capacele și scoateți PoP-urile.
Pop-uri stratificate: pentru a crea POP-uri în două tonuri, faceți două rețete diferite și folosiți de două ori mai multe matrițe.
Se toarnă un amestec în toate formele și se îngheață până se fixează la atingere deasupra, aproximativ 45 de minute, apoi se toarnă al doilea amestec peste primul și se îngheață complet.