Mango-Muștar Glazurate De Pui
Mango-muștar glazurate de pui este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 221 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pielea, sarea, apa și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Pui Glazurat Cu Muștar De Arțar, Pui Glazurat Cu Muștar De Arțar, și Pui Glazurat Cu Muștar De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un bol; amestecați bine cu un bici.
Presărați puiul cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați pui; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți puiul din tigaie.
Adăugați amestecul de mango; aduceți la fierbere. Întoarceți puiul în tigaie; reduceți focul și fierbeți 15 minute sau până când puiul se termină și sosul se îngroașă, amestecând ocazional.