Mango Murat Cu Ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Mango murat cu ghimbir. O porție conține 467 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 2 și costă $3.64 pe portie. Dacă aveți la îndemână zahăr, mango, băț de scorțișoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, Gazpacho de Mango cu creveți murați, și Ghimbir Murat.
Instrucțiuni
Combinați oțetul, 3/4 cană de apă, zahărul, sucul de lămâie, 1 lingură de sare, ghimbirul, ardeii iute și condimentele prăjite într-o cratiță medie; se aduce la foc mic la foc mediu. Gatiti, amestecand pentru a dizolva zaharul, 5 minute. Împachetați panele de mango într-un borcan de 1 litru, apoi turnați saramura fierbinte; lasa sa se raceasca complet. Acoperiți și refrigerați peste noapte sau până la 1 săptămână.
Fotografie de Charles Masters