Mango Lassi
Mango Lassi ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă face 8 porții cu 64 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2769 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca o băutură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Această rețetă de la Simply Recipes necesită,, o ceașcă de pulpă de mango și zahăr. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Mango Lassi sau Aam Ki Lassi, cum se face Mango Lassi, Mango Lassi-AAM Ki Lassi, și Mango Lassi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți mango, iaurt, lapte, zahăr și cardamom într-un blender și amestecați timp de 2 minute.
Dacă doriți o consistență mai milkshake și este o zi fierbinte, fie amestecați și niște gheață, fie serviți peste cuburi de gheață.
Presărați cu un vârf mic de cardamom măcinat pentru a servi.
Lassi poate fi păstrat la frigider până la 24 de ore.