Mandelbrot
Mandelbrot ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă fără lactate servește 24 și costă 21 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 98 calorii. Mergeți la magazin și ridicați migdale, ulei de măsline, albus de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Mandelbrot al lui Ida, Mandelbrot, și Mandelbrot.
Instrucțiuni
Așezați masa matzo într-un blender; procesați 1 minut sau până când este măcinat fin. Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 30
Combinați ouăle și albusul de ou într-un castron mare; bate cu un mixer la viteză medie 1 minut.
Adăugați zahăr; bateți 3 minute sau până când se combină foarte bine. Bateți în ulei și vanilie.
Combinați făina de matzo măcinată, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Adăugați amestecul matzo în amestecul de ouă; bateți la viteză medie până se amestecă.
Adăugați migdale; bateți la viteză mică până când sunt combinate.
Formați aluatul în 2 rulouri (6 x 2 x 1 inch) pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament (aluatul va fi lipicios).
Coaceți la 300 timp de 25 de minute sau până când rulourile sunt aurii. Se răcește pe foaia de copt 10 minute.
Tăiați fiecare rolă în diagonală în felii de 12 (1/2 inci grosime). Stați felii în poziție verticală pe o foaie de copt.
Coaceți la 300 timp de 20 de minute. Se răcește complet pe un suport de sârmă; depozitați într-un recipient etanș.