Mandarină Quinoa Pilaf

Mandarină Quinoa Pilaf
Tangerine quinoa Pilaf ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 286 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,82 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, quinoa, coajă mărunțită fin de la 1 mandarină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Quinoa Pilaf, Quinoa Pilaf, și Quinoa Pilaf pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul și sucul de mandarină la fiert la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MandarineSuc De Mandarine
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați quinoa, acoperiți, reduceți focul și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Pufați quinoa cu o furculiță și amestecați nuci de pin, coajă, coacăze și arpagic. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
CoacăzeCoacăze
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
(tub Mare)(tub Mare)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista