Manchester Tart

Manchester Tart
Manchester Tart ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 47 de cenți pe porție. O porție conține 351 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, unt plus extra, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tartă Tartă De Ciocolată Cu Cireșe, Somon glazurat cu cireșe cu tartă rustică salsa de cireșe, și Tort cu strat de tartă cu lapte - tort de vanilie cu umplutură de cremă de tartă cu lapte.

Instrucțiuni

1
Dacă vă faceți propriul aluat de patiserie, aerați făina cernând-o împreună cu sarea și zahărul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați untul în bucăți și frecați-l cu vârful degetelor până ajungeți la o textură similară cu firimiturile fine de pâine. (Încercați să vă mențineți mâinile reci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Tulpină De țelină Tânără și Fragedă Feliată1/4 Cană Tulpină De țelină Tânără și Fragedă Feliată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
3
Adăugați apă rece treptat, amestecând doar suficientă apă, deoarece aveți nevoie pentru a forma aluatul. Formați aluatul într-un disc (pentru o ușurință de manipulare) și puneți-l într-un castron acoperit cu plastic sau un prosop umed curat și lăsați să se odihnească la frigider timp de 30 de minute. Când este odihnit, rulați patiseria pe o suprafață ușor înmuiată cu un știft de rulare, la o grosime de aproximativ 1/8-inch și aliniați o tigaie cu flan de 9 1/2-inch bine unsă cu unt, cu fundul detașabil. Îndepărtați orice exces de patiserie atârnat peste marginea tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Puneți coaja de patiserie în frigider timp de aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Aluat De Plăcintă, OpționalSuplimentar Aluat De Plăcintă, Opțional
5
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Aliniați baza cochiliei de patiserie răcite cu hârtie pergament. Apoi umpleți cu greutăți de patiserie ceramice (sau fasole uscată) și puneți-le pe o tavă de copt în cuptor și coaceți parțial ("blind bake") timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Aluat De Plăcintă, OpționalSuplimentar Aluat De Plăcintă, Opțional
Fasole UscatăFasole Uscată
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Scoateți greutățile/fasolea, înțepați baza de patiserie pentru a preveni barbotarea bazei și reveniți la cuptor pentru încă 5 minute pentru a usca baza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Scoateți coaja de patiserie din cuptor și lăsați să se răcească. De asemenea, lăsați cuptorul să se răcească la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Aluat De Plăcintă, OpționalSuplimentar Aluat De Plăcintă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1
Încălziți laptele la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
2
Adăugați untul și lăsați-l să se topească în lapte. Puneți vasul deoparte temporar. Bateți zahărul și ouăle într-un bol mare cu un bătător electric până când are aproximativ un volum triplu și este consistența frișcăi moi. Întoarceți oala cu laptele în plită și încălziți până la cald. Cerneti faina de tort si praful de copt impreuna de mai multe ori pentru a aera. Cerneti 1/3 din faina si praful de copt in vasul cu oua batute si zahar si pliati impreuna. Repetați pentru fiecare treime rămasă din amestecul de făină, plierea împreună după adăugarea fiecărei treimi. Apoi, adăugați laptele fierbinte și untul dintr-o dată și pliați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Lamaie GumaLamaie Guma
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Pentru umplere și topping: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Întindeți gemul peste baza cochiliei de patiserie răcite și turnați aluatul de tort peste partea superioară a stratului de gem. Apoi presărați suprafața aluatului de tort cu nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Aluat De Plăcintă, OpționalSuplimentar Aluat De Plăcintă, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
GemGem
5
Coaceți în cuptor timp de 20 până la 25 de minute până când suprafața revine la atingere și o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 10 minute. Apoi, în timp ce purtați mănuși de cuptor, împingeți baza de staniu în sus de jos pentru a elibera tarta din părțile laterale ale tigaiei. Poate doriți să utilizați o spatulă pentru a glisa, de asemenea, tarta de pe bază pe placa de servire; cu toate acestea, dacă începe să se rupă, baza aproape invizibilă a tăvii de flan vă permite să o utilizați pentru service cu puține consecințe asupra prezentării dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista