Manalishi Verde
Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 179 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Serious Eats are 29 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Un amestec de suc de lămâie de la 10 la 12 tei, piper serrano, frunze de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Paste Pesto verde sfeclă și ridiche verde cu sfeclă prăjită și ridichi, Fripturi prăjite și sos de boabe de piper verde cu cartofi prăjiți și fasole verde, și Friptură de tigaie de stridii și ceapă caramelizată cu salată verde de iarnă și vinetă de mere verzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați menta, coriandru și serrano într-un ulcior.
Adăugați sucul de castraveți, sucul de lămâie, sucul de lămâie și nectarul de agave și amestecați pentru a combina. Strecurați solidele și refrigerați lichidul până când este gata de servit, cel puțin 1 și până la 4 ore.
Pentru a servi, combinați baza de pumn cu sake uscat într-o carafă umplută cu gheață sau un bol de pumn.
Serviți în pahare umplute cu cuburi de gheață.