Mamaliga Torta
Această rețetă servește 8. Dacă 58 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., mamaliga Torta ar putea fi un uimitor fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție conține 235 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare kosher, brânză trufată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mamaliga Torta, Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta), și Mămăligă cu roșii proaspete și chipsuri de parmezan / mămăligă ușor de făcut.
Instrucțiuni
Aduceți 7 1/2 căni de apă la fiert într-o oală mare la foc mare.
Adăugați 1 1/2 lingură. sare și frunzele de dafin.
Șoptind constant, adăugați treptat mămăligă. Reduceți căldura la mediu și gătiți, amestecând des, până când amestecul începe să se îngroașe, apoi reglați căldura pentru a menține o bulă blândă. Gatiti, amestecand ocazional cu o spatula de cauciuc robusta si oala de razuit, pana cand mamaliga este groasa si cremoasa si boabele se inmoaie, 30 pana la 45 de minute. Dacă devine prea rigid pentru a se amesteca ușor, adăugați puțină apă clocotită.
Topiți 3 linguri. unt într-o tigaie medie antiaderentă la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, până când este moale și auriu pal, aproximativ 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 37
Scoateți frunzele de dafin din mămăligă. Se amestecă ceapa și se condimentează cu sare după gust.
Unt un 13 - de 9-de 2-in. vas de copt Generos.
Se toarnă o treime din polenta în vas, răspândind uniform. Se acoperă cu jumătate de brânză trufată.
Adăugați încă o treime din mămăligă, apoi restul de brânză trufată. Dollop polenta rămasă deasupra și se întinde uniform.
Presărați parmezan și punctați cu 1 lingură rămasă. unt.
Coaceți torta până se rumenesc mediu, clocotind pe margini și fierbinte la atingere, 40 până la 45 de minute.
Se lasă să se răcească, apoi se răcește până se răcește, cel puțin 2 ore și până la 1 zi.
Tăiați torta în dreptunghiuri mici (aproximativ 1 1/2 pe 2 in.) și transferați pe o foaie de copt. Se fierbe 4 inci de la căldură până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Faceți înainte: prin capacul pasului cu folie de plastic și răciți câteva ore sau peste noapte.