Mamaliga Torta

Mamaliga Torta
Această rețetă servește 8. Dacă 58 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., mamaliga Torta ar putea fi un uimitor fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție conține 235 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare kosher, brânză trufată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mamaliga Torta, Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta), și Mămăligă cu roșii proaspete și chipsuri de parmezan / mămăligă ușor de făcut.

Instrucțiuni

1
Aduceți 7 1/2 căni de apă la fiert într-o oală mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați 1 1/2 lingură. sare și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
SareSare
3
Șoptind constant, adăugați treptat mămăligă. Reduceți căldura la mediu și gătiți, amestecând des, până când amestecul începe să se îngroașe, apoi reglați căldura pentru a menține o bulă blândă. Gatiti, amestecand ocazional cu o spatula de cauciuc robusta si oala de razuit, pana cand mamaliga este groasa si cremoasa si boabele se inmoaie, 30 pana la 45 de minute. Dacă devine prea rigid pentru a se amesteca ușor, adăugați puțină apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
BoabeBoabe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Topiți 3 linguri. unt într-o tigaie medie antiaderentă la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, până când este moale și auriu pal, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți frunzele de dafin din mămăligă. Se amestecă ceapa și se condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MamaligaMamaliga
CeapăCeapă
SareSare
8
Unt un 13 - de 9-de 2-in. vas de copt Generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Se toarnă o treime din polenta în vas, răspândind uniform. Se acoperă cu jumătate de brânză trufată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
BrânzăBrânză
10
Adăugați încă o treime din mămăligă, apoi restul de brânză trufată. Dollop polenta rămasă deasupra și se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Presărați parmezan și punctați cu 1 lingură rămasă. unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
UntUnt
12
Coaceți torta până se rumenesc mediu, clocotind pe margini și fierbinte la atingere, 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Se lasă să se răcească, apoi se răcește până se răcește, cel puțin 2 ore și până la 1 zi.
14
Tăiați torta în dreptunghiuri mici (aproximativ 1 1/2 pe 2 in.) și transferați pe o foaie de copt. Se fierbe 4 inci de la căldură până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
15
Faceți înainte: prin capacul pasului cu folie de plastic și răciți câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista