Mamaliga cu sos picant-vegetarian
Polenta cu sos picant de cârnați-Veggie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,95 USD pe porție. O porție conține 341 calorii, 17g de proteine, și 22g de grăsime. 33 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână sos de spaghete, ceapă, dovlecei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 58%. Rețete similare includ Parmezan Polentan și sos picant de cârnați, Ratatouille cu cârnați de pui italieni picanți și mămăligă cremoasă, și Prăjituri cu mămăligă cu sos rapid de cârnați.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați suportul cuptorului la aproximativ 6 centimetri de sursa de căldură.
Pulverizați o foaie de prăjituri cu spray de gătit. Aranjați feliile de mămăligă pe foaie și pulverizați-le ușor cu spray de gătit. Se fierbe până se rumenesc ușor aproximativ 5 minute; întoarceți și fierbeți cealaltă parte timp de 5 minute. Păstrați cald.
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți cârnații, rupându-l pe măsură ce se rumenesc. Când cârnații au pierdut orice culoare roz, adăugați ceapa, ardeiul gras, ciupercile, dovlecelul și condimentul Italian. Gatiti pana cand legumele sunt clare, 5-7 minute. Se amestecă sosul de spaghete și se gătește până se încălzește și abia începe să fiarbă.
Pentru a servi, lingurați sosul pe felii de mămăligă. Se acoperă cu o stropire de brânză parmezană.