Mama ' s Fudge
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă fudge-ul mamei. Această rețetă face 20 de porții cu 104 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați Unt, cacao, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Fulgi de ovăz Fudge Revel baruri aka Fudge Jumbles, Floare De Perete Fudge {Roșu Chile Fudge}, și Lasagna (Mama mia!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună zahărul, laptele, cacao, siropul de porumb și sarea într-o cratiță de 2 litri. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare și gătiți până când un termometru cu bomboane înregistrează 24
Scoateți amestecul de pe foc; adăugați unt și lăsați să se topească. (Nu amestecați.)
Lăsați să se răcească 10 până la 15 minute sau până când tigaia este rece la atingere. Se amestecă vanilia.
Bateți amestecul cu un mixer electric la viteză medie-mică 2 până la 3 minute sau până când amestecul începe să-și piardă luciul. Lucrând rapid, turnați fudge pe un platou cu unt de 11 x 7 inci.
Lăsați să se răcească 15 minute.
Tăiați în bucăți de 1 inch.