Malvapoeding Sud-African (Budincă De Marshmallow)

Malvapoeding Sud-African (Budincă De Marshmallow)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete africane, așa că încercați Malvapoeding din Africa de Sud (budincă de Marshmallow). Această rețetă servește 10 și costă 42 de cenți pe porție. Acest fel de mâncare are 365 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zahăr, jeleu de caise și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. 135 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 16%. Rețete similare sunt Budinca Din Africa De Sud, Budinca Malva, Desert Copt Din Africa De Sud, și Sambal Sud-African.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-o cratiță mică la foc mic, topiți 2 linguri de unt sau margarină împreună cu oțet și lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte. Între timp, cernem făina, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Bateți 1 cană de zahăr și ouă cu un mixer electric la viteză mare până când este pufos și deschis la culoare, aproximativ 5 minute. Se amestecă treptat în gemul de caise. Îndoiți ingredientele uscate în amestecul de ouă alternativ cu amestecul de lapte încălzit folosind o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CaiseGem De Caise
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Se toarnă aluatul într-un vas de copt unsă, rezistent la cuptor, de 1 litru.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
5
Coaceți aproximativ 45 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Puneți smântână, unt, 1/2 cană de zahăr și apă într-o cratiță și amestecați la foc moderat până când untul s-a topit și zahărul este dizolvat. Nu lăsați amestecul să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Scoateți budinca din cuptor, străpungeți de mai multe ori cu o frigăruie sau furculiță și turnați imediat amestecul de cremă fierbinte peste budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
8
Serviți cald sau rece.

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru africani. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de fel de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Warwick Estate Pinotage cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Warwick Estate Pinotage
Warwick Estate Pinotage
Vinul are o nuanță purpurie în pahar. Nasul ademenește cu arome de cireș închis, coajă de portocală, lemn de cedru, cuișoare, lemn dulce, scorțișoară și ciocolată neagră. Palatul este plin și rotund, cu taninuri matasoase coapte.Se împerechează bine cu pieptul de păsări Guinee cu un sos de cireșe de port, tocană de vânat gătită lent și parmigiana de vinete coaptă într-un cuptor de pizza.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista