Malvapoeding Sud-African (Budincă De Marshmallow)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete africane, așa că încercați Malvapoeding din Africa de Sud (budincă de Marshmallow). Această rețetă servește 10 și costă 42 de cenți pe porție. Acest fel de mâncare are 365 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zahăr, jeleu de caise și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. 135 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 16%. Rețete similare sunt Budinca Din Africa De Sud, Budinca Malva, Desert Copt Din Africa De Sud, și Sambal Sud-African.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-o cratiță mică la foc mic, topiți 2 linguri de unt sau margarină împreună cu oțet și lapte.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte. Între timp, cernem făina, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un bol separat.
Bateți 1 cană de zahăr și ouă cu un mixer electric la viteză mare până când este pufos și deschis la culoare, aproximativ 5 minute. Se amestecă treptat în gemul de caise. Îndoiți ingredientele uscate în amestecul de ouă alternativ cu amestecul de lapte încălzit folosind o spatulă.
Se toarnă aluatul într-un vas de copt unsă, rezistent la cuptor, de 1 litru.
Coaceți aproximativ 45 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Puneți smântână, unt, 1/2 cană de zahăr și apă într-o cratiță și amestecați la foc moderat până când untul s-a topit și zahărul este dizolvat. Nu lăsați amestecul să fiarbă.
Scoateți budinca din cuptor, străpungeți de mai multe ori cu o frigăruie sau furculiță și turnați imediat amestecul de cremă fierbinte peste budincă.
Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling
Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru africani. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de fel de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Warwick Estate Pinotage cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Warwick Estate Pinotage]()
Warwick Estate Pinotage
Vinul are o nuanță purpurie în pahar. Nasul ademenește cu arome de cireș închis, coajă de portocală, lemn de cedru, cuișoare, lemn dulce, scorțișoară și ciocolată neagră. Palatul este plin și rotund, cu taninuri matasoase coapte.Se împerechează bine cu pieptul de păsări Guinee cu un sos de cireșe de port, tocană de vânat gătită lent și parmigiana de vinete coaptă într-un cuptor de pizza.