Malt-bere-curcan cu saramură cu glazură de malț
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul cu bere de malț cu glazură de malț. Această rețetă servește 10 și costă 3,21 USD pe porție. O porție conține 888 calorii, 100g de proteine, și 32g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână oțet de mere, bere puternică, salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ciocolata Malt Budinca Pops: Frosty, Fudgy Malt Perfecțiune, Tort de malț de marmură cu glazură de malț cu unt de arahide, și Cupcakes de malț de ciocolată cu glazură de malț de ciocolată.
Instrucțiuni
Aduceți sirop de malț, oțet, ierburi și piper la fiert într-o cratiță mică, amestecând ocazional. Reduceți căldura la minim și simmeruntil glazura straturi lingura, 4 până la 5 minute.
Amestec de unt. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte. Acoperi; rece. Reîncălziți înainte de utilizare.
Se toarnă 4 litri de apă în 16 litri nonreactivebowl sau oală.
Se adaugă sare; se amestecă pentru a se dizolva.
Mixin bere și sirop de malț. Introduceți 1 pungă de cuptorîn a doua pungă; așezați într-un castron mare. Rinseturkey în interior și în exterior. Glisați curcanul, cu pieptul în jos, într-o pungă dublată.
Se toarnă saramurăîntr-o pungă. Apăsați orice aer; sigilați pungile. Chillturkey în saramură (încă în castron) 16 până la 18 ore.
Scoateți curcanul din saramură. Se usucă foarte mult, în interior și în exterior, cu prosoape de hârtie.
Presărațicavitatea principală cu 2 lingurițe de piper; umplecu ceapă, țelină, salvie, cimbru și usturoi.Închideți cavitatea cu știfturi de curcan. Tuckwing sfaturi sub; perie peste tot cu ulei.
Setați suportul cuptorului lacea mai mică poziție; preîncălziți la 350 F.
Așezați raftul turkeyon în tigaie; adăugați 2 căni de apă.
Friptură de curcan 2 ore.
Periați cu glazură; adăugați apă dacă tigaia este uscată. Prăjiți 30 de minute.
Periați cu glazură. Cort cu folie dacă se rumenescprea repede. Se prăjește până când termometrul este introdus în cea mai groasă parte a coapsei registers165 buc.F, 30 până la 45 de minute.
Periați cu mai multglazură.
Transferați pe platou; lăsați să se odihnească 30 de minute(temperatura va crește cu 5 până la 10 grade).
Pregătiți grătarul (foc mediu).
Scoateți grătarul superior. Dacă utilizațicărbune, Brichete ușoare în Coș. Când brichetele sunt acoperite cu cenușă albă, împingeți-le pe părțile opuse ale grătarului de jos, lăsând centrul gol.
Așezați aluminiu de unică folosință în centrul raftului (va trebui să aprindeți Brichete suplimentare, verificând la fiecare 30 de minute în timpul grătarului). Înlocuiți grillrack top. Dacă utilizați grătar cu gaz cu 3 arzătoare, aprindeți arzătoarepe partea stângă și dreaptă, lăsând centrul burneroff. Dacă utilizați grătar cu gaz cu 2 arzătoare, arzător ușor pe partea 1; așezați tigaia de unică folosință peste partea neluminată.
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe grătar rackover tigaie de unică folosință. Acoperiți grătarul. Insertinstant - citiți termometrul în gaura din capotă.Mențineți temperatura cât mai aproape posibil de 350 buc.F pe grătarul cu cărbune prin deschiderea orificiilor de ventilație pentru a crește temperatura și închiderea orificiilor de ventilație pentru a reduce temperatura sau reglarea temperaturii pe grătarul cu gaz cu comenzi. Gatiti curcanul 2 ore, tinandu-l usor cu folie daca se rumeneste prea repede.
Periați curcanul cu glazură. Covergrill; gatiti 30 de minute mai mult.
Periați din noucu glazură. Gatiti pana cand termometrul a fost introdus in cea mai groasa parte a coapsei Inregistreaza 165 de euro F,cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Transfer Turcia toplatter.
Lăsați să se odihnească 30 de minute (temperatura va crește cu 5 până la 10 grade).