Mallomar Pie

Mallomar Pie
Mallomar Pie este o vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 508 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,38 USD pe porție. Un amestec de zahăr granulat, extract de vanillan, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Această rețetă este plăcută de 3251 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Baruri Mallomar De Casă, Plăcintă Cu Degete De Unt, și Plăcintă Cu Cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți crusta: într-un castron mare, aruncați împreună firimiturile de cracker graham, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Adăugați untul și amestecați cu o spatulă pentru a combina. Căptușiți uniform fundul și părțile laterale ale unei plăci de plăcintă de 9 inci cu amestecul și apăsați-l cu degetele pentru a aduce crusta împreună. Se răcește cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
3
Faceți umplutura: în vasul mixerului cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru bici, Așezați albușurile, sarea și două uncii (aproximativ 1/4 cană) de zahăr. Rotiți mixerul la viteză medie până când albușurile devin spumoase (nu spumoase), apoi opriți mixerul. Într-o cratiță medie, combinați restul de 7 uncii (aproximativ 1 cană) zahăr, sirop de porumb și apă. Spălați părțile laterale ale tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
4
Puneți cratița la foc mediu și puneți un termometru în cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Se încălzește până când siropul de zahăr ajunge la 240 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
6
Adăugați gelatină înflorită și amestecați pentru a combina. Întoarceți mixerul la viteză medie și bateți albușurile de ou până când sunt lucioase și groase, aproximativ 1 minut (aveți grijă să nu exagerați). Creșteți viteza la viteză mare și stropiți încet amestecul de zahăr fierbinte. Odată ce amestecul este adăugat, bateți cu viteză mare timp de aproximativ 10 minute, până când marshmallow deține vârfuri rigide. Răsturnați umplutura în coaja de plăcintă și răciți timp de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Faceți glazura: topiți ciocolata în cuptorul cu microunde în explozii de 15 secunde, amestecând între fiecare explozie. Odată ce ciocolata este în mare parte topită, adăugați smântâna grea și continuați să faceți microunde și să amestecați până când este netedă și lucioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
8
Se toarnă deasupra plăcintei răcite. Se răcește din nou încă 20 de minute.
9
Serviți până la o zi după preparare.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista