Maioneză De Casă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați maioneza de casă. Această rețetă servește 3 și costă 26 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 516 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de ulei de canolan, oțet de vin, gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Maioneză De Casă, Maioneză De Casă, și Maioneză De Casă.
Instrucțiuni
Combinați gălbenușul de ou, sucul de lămâie, oțetul, muștarul și 1/2 linguriță de sare într-un castron mediu.
Bateți până se amestecă și galben strălucitor, aproximativ 30 de secunde.
Folosind 1/4 linguriță de măsură și amestecând constant, adăugați 1/4 cană de ulei în amestecul de gălbenușuri, câteva picături la un moment dat, aproximativ 4 minute. Adăugați treptat restul de 1/2 cană de ulei într-un flux subțire foarte lent, amestecând constant, până când maioneza este groasă, aproximativ 8 minute (maioneza va avea o culoare mai deschisă). Acoperiți și răciți. do ahead poate fi făcut până la 2 zile înainte. Păstrați la rece.
Pentru a face aioli, adăugați 1 cățel de usturoi tocat în amestecul de ouă și înlocuiți uleiul de măsline extravirgin cu uleiul de canola.
* Oul crud nu este recomandat sugarilor, vârstnicilor, femeilor însărcinate și persoanelor cu sistem imunitar slăbit. Pentru a evita riscul de infecție cu salmonella, puteți folosi în schimb gălbenușul de ou pasteurizat.