Maioneză De Busuioc

Maioneză De Busuioc
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și garnitură vegetariană? Maioneza de busuioc ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 105 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei vegetal, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Maioneză De Busuioc, Anghinare Cu Maioneză De Busuioc, și Maioneză de busuioc și parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați gălbenușurile de ou, sucul de lămâie, usturoiul, sarea și piperul în vasul unui robot de bucătărie echipat cu lama de oțel și procesați până la neted. Cu procesorul în funcțiune, turnați încet uleiurile în vas prin tubul de alimentare și procesați până la emulsionare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Adăugați busuiocul și continuați procesarea până se curăță fin. Păstrați maioneza în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3
Bucătăriile Food Network sugerează prudență în consumul de ouă crude și ușor gătite din cauza riscului de Salmonella sau a altor boli transmise de alimente. Pentru a reduce acest risc, vă recomandăm să utilizați numai ouă proaspete, refrigerate corespunzător, curate, de gradul A sau AA cu cochilii intacte și să evitați contactul dintre gălbenușuri sau albușuri și coajă. Pentru rețetele care necesită ouă crude sau insuficient gătite atunci când vasul este servit, folosiți ouă de coajă care au fost tratate pentru a distruge Salmonella, prin pasteurizare sau o altă metodă aprobată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista