Maine Homar Coace

Maine Homar Coace
Maine homar coace este un fără gluten și pescatarian felul principal. Pentru $ 2.95 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 311 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica piper, suc de lamaie, urechi shucked porumb, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Alimentatie pe Weight Watchers: homar Lady Maine homar role, Lasagna De Homar Maine, și Rulouri De Homar Maine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți scoicile sub apă curgătoare rece; așezați într-un castron mare. Acoperiți cu apă rece; adăugați piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
ScoiciScoici
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea 30 de minute; scurgeți și clătiți. (Acest lucru ajută la curățarea scoicilor de orice pietriș.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoiciScoici
3
Adăugați apă într-un vas mare la o adâncime de 2 inci; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați cartofi și porumb; abur, acoperit, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
PorumbPorumb
5
Adăugați homari cu capul înainte și adăugați scoici; abur, acoperit, 8 până la 10 minute. Aruncați orice coajă de scoică nedeschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
Coji De PasteCoji De Paste
ScoiciScoici
6
Combinați untul și sucul de lămâie într-o cratiță mică; gatiti la foc mediu-mic pana se topeste untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Împărțiți homarul, scoicile, porumbul și cartofii între 4 farfurii mari. Polonic bulion din partea de jos a stockpot într-un castron pentru scufundare scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
HomarHomar
BulionBulion
ScoiciScoici
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
PolonicPolonic
BolBol
8
Se servește cu unt de lămâie topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
LămâieLămâie

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care îl puteți încerca este Domaine Louis Moreau Chablis. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Domaine Louis Moreau Chablis
Domaine Louis Moreau Chablis
Chablis își atinge caracterul mineral extrem de distinctiv datorită climatului său rece din nord și a solului său foarte calcaros. Domaine Louis Moreau Chablis este fructat și viu, cu note florale și note de măr și pere. Aciditate strălucitoare, cu mineralitate și un palat echilibrat de rotunjime și finețe.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista