Maine Homar Coace
Maine homar coace este un fără gluten și pescatarian felul principal. Pentru $ 2.95 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 311 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica piper, suc de lamaie, urechi shucked porumb, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Alimentatie pe Weight Watchers: homar Lady Maine homar role, Lasagna De Homar Maine, și Rulouri De Homar Maine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți scoicile sub apă curgătoare rece; așezați într-un castron mare. Acoperiți cu apă rece; adăugați piper negru.
Lăsați să stea 30 de minute; scurgeți și clătiți. (Acest lucru ajută la curățarea scoicilor de orice pietriș.)
Adăugați apă într-un vas mare la o adâncime de 2 inci; aduceți la fierbere.
Adăugați cartofi și porumb; abur, acoperit, 5 minute.
Adăugați homari cu capul înainte și adăugați scoici; abur, acoperit, 8 până la 10 minute. Aruncați orice coajă de scoică nedeschisă.
Combinați untul și sucul de lămâie într-o cratiță mică; gatiti la foc mediu-mic pana se topeste untul.
Împărțiți homarul, scoicile, porumbul și cartofii între 4 farfurii mari. Polonic bulion din partea de jos a stockpot într-un castron pentru scufundare scoici.
Se servește cu unt de lămâie topit.