Mahimahi Pan-ars cu salsa tropicală

Mahimahi Pan-ars cu salsa tropicală
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Mahimahi prăjit cu Salsa tropicală ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 6,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 196 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de coriandru, suc de ananas, mahimahi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ananasul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ananas ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Mahimahi cu boabe de piper roz cu Salsa tropicală, Ton Ars Cu Salsa Tropicală, și Ars Mahimahi cu Edamame Succotash pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mediu; aruncați ușor. Acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Presărați fileurile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mare până când este fierbinte. Înveliți fileurile cu spray de gătit; adăugați fileuri în tigaie. Gatiti fileurile 1 minut pe fiecare parte sau doar pana se rumenesc usor. Reduceți căldura la mediu și gătiți, neacoperit, 7 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Așezați fileurile pe farfurii individuale de servire; lingură salsa peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
5
evaluare carbo: 10

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista