Mahimahi cu chipsuri de usturoi salvie

Mahimahi cu chipsuri de usturoi salvie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 724 calorii, 46G de proteine, și 59G de grăsime pe porție. Pentru $5.6 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de salvie, usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Rețete similare includ Prosciutto și Mahimahi învelit în salvie, Mahimahi cu crustă de nucă de cocos cu usturoi prăjit, rozmarin și, și Burgeri Mesa cu Aioli de salvie și chipsuri picante.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați uleiul, usturoiul, salvia și 1/4 linguriță fiecare din sare și piper. Gatiti la foc mic, amestecand ocazional, pana cand usturoiul incepe sa se rumeneasca, 8-10 minute. Nu-l lăsați să se rumenească bine, altfel va avea un gust amar. Strecurați uleiul într-un castron mic, rezervând usturoiul gătit.
Aprindeți grătarul sau încălziți broilerul.
Ungeți o parte din ulei peste pește și apoi condimentați cu restul de 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Grătiți sau prăjiți peștele, ungând cu uleiul, timp de 4 minute. Întoarceți și gătiți, ungând cu uleiul, până când tocmai ați terminat, cu 3 până la 4 minute mai mult. Ar trebui să aveți aproximativ 2 linguri de ulei aromat.
Pentru a servi, stropiți uleiul rămas peste pește. Se acoperă cu usturoiul fiert.
Alternative de pește: încercați un alt pește ferm, cum ar fi rechinul mako, peștele-spadă sau fripturile de ton.
Variații: Mahimahi cu cimbru chipsuri de usturoi: folosiți 1 lingură de cimbru uscat în locul salviei.
Mahimahi cu chipsuri de usturoi de Oregano: folosiți 1 lingură de oregano uscat în locul salviei.
Recomandarea vinului: usturoiul invită înghițituri răcoritoare între mușcături, dar poate copleși multe vinuri. Încercați un ros ușor de băut sau un Zinfandel alb din California.