Roz piper Mahimahi cu Salsan Tropical este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 6,78 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 371 calorii. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de nuci de macadamia, ardei jalape, mahimahi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Mahimahi Pan-ars cu salsa tropicală, Ingredientul Secret (boabe de piper roz): boabe de piper roz și Pa, și Mahimahi la grătar cu gust de piersici și Grapefruit roz.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 6 ingrediente și 1 linguriță boabe de piper într-un castron; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Combinați panko, nuci, 1 linguriță de boabe de piper rămase și 1/4 linguriță de sare într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Nuci
Sare
4
Combinați laptele și sosul de soia într-un alt vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Lapte
5
Presărați peștele cu restul de 1/4 linguriță de sare. Scufundați o parte a peștelui în amestecul de lapte; dragă partea înmuiată în amestecul panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Pește
Lapte
Sare
Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați pește, cu crusta în jos, la tigaie; gatiti 3 minute. Întoarceți peștele și coaceți la 400 timp de 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.