Mahimahi cu boabe de piper roz cu Salsa tropicală
Roz piper Mahimahi cu Salsan Tropical este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 6,78 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 371 calorii. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de nuci de macadamia, ardei jalape, mahimahi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Mahimahi Pan-ars cu salsa tropicală, Ingredientul Secret (boabe de piper roz): boabe de piper roz și Pa, și Mahimahi la grătar cu gust de piersici și Grapefruit roz.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 6 ingrediente și 1 linguriță boabe de piper într-un castron; pus deoparte.
Combinați panko, nuci, 1 linguriță de boabe de piper rămase și 1/4 linguriță de sare într-un vas puțin adânc.
Combinați laptele și sosul de soia într-un alt vas superficial.
Presărați peștele cu restul de 1/4 linguriță de sare. Scufundați o parte a peștelui în amestecul de lapte; dragă partea înmuiată în amestecul panko.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați pește, cu crusta în jos, la tigaie; gatiti 3 minute. Întoarceți peștele și coaceți la 400 timp de 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.