Mahi mahi la grătar cu piper galben-Pesto de coriandru

Mahi mahi la grătar cu piper galben-Pesto de coriandru
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și pescatarian rețete pentru repertoriul dvs., Mahi Mahi la grătar cu piper galben-Pesto de coriandru ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $7.44 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 334 calorii. Dacă aveți la îndemână "grătar", frunze de coriandru, frunze de coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mahi mahi la grătar cu piper roșu și Pesto de coriandru, Mahi mahi la grătar cu piper roșu și Pesto de coriandru, și Mahi mahi la grătar cu piper roșu și Pesto de coriandru.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați toate ingredientele de frecare într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Puneți ardeii, usturoiul, nucile de pin, coriandrul și brânza într-un robot de bucătărie și procesați până se combină. Cu motorul pornit, adăugați uleiul și procesați până se emulsionează și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
4
Încălziți grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Ungeți fiecare file pe ambele părți cu ulei. Frecați 1 parte a fiecărui file cu 1 lingură de grătar frecați și așezați pe grătar frecați partea în jos și gătiți până când se carbonizează ușor și se formează o crustă, aproximativ 2 până la 3 minute. Întoarceți peștele și grătiți-l timp de 3 până la 4 minute mai mult sau până când este gătit până la coacere medie. Completați fiecare file cu câteva linguri de pesto și garnisiți cu frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Mahi mahi funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este arbaleta Sonoma Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Îmbătrânit în stejar francez, acest Pinot Noir are o frumoasă culoare granat cu arome de cireș Bing, zmeură roșie, condiment de copt și note subtile de vanilie. Prezintă o moliciune luxuriantă pe palat cuplată cu arome de fructe roșii și albastre concentrate, cu un miez de cireș și zmeură închisă cu note orale violet violet. Corp mediu cu aciditate echilibrată care ridică aromele.
DificultateNormal
Gata În21 m.
Porții4
Scor De Sănătate69
Revista