Mahi Churro cu Jalapeno Slaw și scorțișoară Aioli necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 10,68 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 982 calorii, 61G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți scorțișoară măcinată, file de mahi mahi, ulei de canolan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării Europene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este remarcabil. Mahi Churro cu jalapeno Slaw și scorțișoară Aioli, Casă de oraș® Flatbread Chipsuri® Cruste Mahi Mahi cu Curry, Marar, Usturoi, și Zucchini Mahi Mahi Învelit Cu Aioli De Roșii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Tăiați peștele în porții uniforme pe lungime, pentru a se potrivi cu forma unei cochilii de taco sau a unei tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Pește
2
Aluat: într-un castron mare amestecați ouăle, amidonul de porumb, laptele și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Puneți fâșiile mahi mahi în aluat, aruncați ușor pentru a acoperi și lăsați-l să se marineze cel puțin 1 oră. Amestecați ocazional, astfel încât amidonul de porumb să nu se așeze pe fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Mahi Mahi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
În timp ce peștele marinează face aioli: într-un robot de bucătărie sau blender, adăugați gălbenușurile de ou, coaja de portocală, sucul de portocale, usturoiul, sarea și scorțișoara. Pulsați ingredientele până când sunt bine amestecate și apoi, cu procesorul în funcțiune, începeți foarte încet să adăugați uleiul de canola. Textura pe care o căutați este cea a maionezei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Coaja De Portocala
Ulei De Canola
Maioneză
Gălbenuș De Ou
Scorțișoară
Usturoi
Aioli
Pește
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Slaw: într-un castron mare combinați varza, jalapenos, coaja de tei, sucul de lămâie, mierea, sarea și coriandrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Ardei Iute
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Varză
1 Kg Tortillas De Maíz
Miere
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Încălziți o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mic. Se amestecă toate ingredientele amestecului de condimente și se gătește până se prăjește, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se ia de pe foc.
8
Umpleți o tigaie mare, adâncă, cu laturile drepte, la jumătatea drumului cu ulei de canola și puneți-o la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Încălziți uleiul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
10
Puneți bucățile de mahi mahi în ulei și gătiți timp de aproximativ 2 minute pe o parte. Când sunt gata, scoateți-le pe un prosop de hârtie pentru a se scurge și presărați imediat cu amestecul de condimente prăjite. Puteți merge la fel de greu sau ușor cu condimentul după cum doriți. Repetați acest proces până când tot peștele este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mahi Mahi
Amestec De Condimente
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
11
Așezați 1 până la 2 bucăți de pește în fiecare coajă de taco sau tortilla încălzită. Top cu aioli și slaw și bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Aioli
Pește
12
Bucătăriile Food Network nu au testat această rețetă și, prin urmare, nu putem face reprezentare cu privire la rezultate.