Macrou Teriyaki cu salată de castraveți acidulată

Macrou Teriyaki cu salată de castraveți acidulată
Rețeta macrou Teriyaki cu salată de castraveți acidulată poate fi făcută în aproximativ 20 de minute. Această rețetă servește 2 și costă 3,5 USD pe porție. O porție conține 500 de calorii, 41G de proteine, și 14g de grăsime. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Mergeți la magazin și ridicați ceapă de primăvară, zahăr, castraveți și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este uimitor. Macrou cu salată de castraveți, Salată Afumată De Macrou, Castraveți Și Cartofi Cu Sos De Muștar, și Salată Acidulată De Castraveți sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți macroul într-un vas puțin adânc, stropiți peste marinată și împrăștiați cu jumătate de ceapă de primăvară. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
MacrouMacrou
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2
Puneți orezul într-o tigaie, acoperiți cu vârful degetului cu apă, condimentați cu sare, apoi aduceți la fierbere. Reduceți focul, amestecați, apoi acoperiți și fierbeți timp de 10 minute până când toată apa a dispărut. Scoateți focul, acoperiți și lăsați la abur 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se amestecă castravetele cu ceapa rămasă, frunzele de spanac și fasolea. Se amestecă împreună zahărul și oțetul cu niște condimente. Ridicați peștele din marinată și puneți-l pe 2 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Stropiți cu mai multă marinată din vas, dacă doriți. Lingurați orezul alături, apoi aruncați salata cu pansamentul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Pinot Grigio, Trandafir Spumant, Viognier

Macroul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Sparkling rossimbroul și Viognier. Peștele puternic aromat, gras, cum ar fi macroul, se împerechează bine cu aceste vinuri albe crocante și vin spumant, chiar și cu rosul. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista